Ne i ndihmojmë njerëzit t'i bashkohen lëvizjes së Zotit për të ndryshuar botën.

LAJME TË REJA

Aaron Kauffman

Ndërtuesit e urave

Po sikur Zoti i universit të mos priste që ne të lidhnim hendekun mes nesh, qoftë ai hendek mitik apo ekzistencial, por në vend të kësaj, “hoqi dorë nga privilegjet e tij hyjnore … dhe lindi si qenie njerëzore” (Filip. 2: 7)? Nëse kjo është e vërtetë - dhe unë po e vendos jetën time në besimin se është - atëherë ne kemi një mesazh që të gjithë meritojnë ta dëgjojnë. Dhe ata meritojnë ta dëgjojnë atë në idiomën kulturore që do të ketë kuptim për ta.

më shumë

SHIKO: Gëzuar Krishtlindjet nga VMMissions

Presidenti Aaron Kauffman sjell urimet e Krishtlindjeve dhe jep disa pika kryesore të fundit nga ministritë e VMMmisions.

më shumë

Këtë Krishtlindje, Ndani dhuratën më të madhe të Zotit

Me mbështetjen tuaj, ne mundëm të emëronim 18 punëtorë të rinj misioni në vitin 2022, duke e çuar numrin tonë të përgjithshëm të atyre që shërbejnë në 61 – ambasadorë mbretërie që përfaqësojnë 12 vende, por të gjithë me të njëjtin synim për të ndarë paqen që Jezusi bën të mundur. Këtë Krishtlindje, na ndihmoni të thërrasim, pajisim, dërgojmë dhe mbështesim më shumë ambasadorë të pajtimit përmes një donacioni për Fondin tonë të Misionit.

më shumë

Zërin e kujt po dëgjojmë?

Anita (emri i ndryshuar), që shërben në një lagje të varfër në Indonezi, shkruan: "Është bukur kur kemi ritme dhe qëllime të arritshme për të na mbajtur të shëndetshëm dhe për të matur qartë "suksesin". Por në fushën e misionit, shpesh kjo duket e pamundur. Pjesa më e madhe e energjisë sonë shpenzohet vetëm për të mbijetuar në një kulturë, gjuhë dhe kontekst fetar të ndryshëm. Për ata prej nesh në territorin e paeksploruar të ministrisë, mund të duket e pamundur të matet.”

më shumë


Misioni ynë
VMMissions pajis kishën
për të ndarë jetë të re në Jezu Krishtin
me fqinjët e afërt dhe të largët.

BULETINI EMAIL

Regjistrohu për një buletin me email me Përditësimet, lajmet dhe ngjarjet e VMMmissions or shikoni një listë nga buletinet tona të tjera të emailit.